Dirt Fest Pennsylvania 2020 will take place May 15-17, 2020
Get Registered today! The final schedule will be live close to the event date and announced on our Facebook page and our Event Newsletter!

Once you're registered, you only need to check-in once to get your wristband. 

 

Friday, May 15, 2020

 

11:00 a.m.

Gates Open: Susquehannock Camping Facilities open for check-in.

Shuttles Begin

 

Fun: Kids Scavenger Hunt

Notes: Kids scavenger hunt, look for clues in the event schedule, get all the stamps, then head to the Seven Points Visitors center to get a prize. One prize per kid! This event happens all weekend!

 

1:00 p.m.

Expo Opens

Fun: TBD

Meet: TBD

Notes:

Group Ride: Casual / Intermediate

Meet at: Dirt Rag Booth

Duration: 2 hours

 

Fun: Try a Unicycle with Butler Wobble

Meet at: Butler Wobble Booth

Notes: Bring a helmet and wear flat pedal shoes. Demo unicycles available. Lasts until 3pm.

 

1:30 p.m.

Clinic: Women skills Clinic

Meet at: Skills Zone

Duration: 1.5 hours

Notes: TBD

 

3:30 p.m.

Education: TBD

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: TBD

 

Fun: Kombucha tasting and info session with Sole Kombucha

Meet at: Sole Kombucha Booth

Duration: 1 hour

 

Skills Clinic: Women's Skills Clinic

Meet at: Skills Zone 

Duration: 1.5 hours

Notes: TBD

5:30 p.m.

Fun: Happy Hour

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: Bring ID

 

Expo Closes - Demo Bikes Must Be Returned

 

7:00 p.m.

Live Music & Libations 

Meet at: The Big Top at Susquehannock site 7

Duration: 2 hours

Notes: Bring ID

 

Shuttle: Last Call for Bike Shuttles. People Shuttle Continues until 10:00 p.m.

 

9:00 p.m.

Group Ride: Intermediate Night Ride 

Meet at: Tent at Expo Area

Duration: 1.5 hours

Notes: Bring your own light or two

 

9:30 p.m.

Fun: Movie

Meet at: The Big Top at Susquehannock site 7

Duration: 1 hour

 

10:00 p.m.

Registration Closes

 

11:00 p.m.

Quiet Hours

 

People Shuttles: Last Call

 

Saturday, May 16, 2020

 

8:00 a.m.

Fun: Yoga

Meet at: Big Top Susquehannock site  7

Duration: 1 hour

Notes: Bring your own mat

Skills Clinic: Cornering for Traction: Intermediate Riders with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

 

9:00 a.m.

Expo Opens / Registration Opens / Shuttles Begin

 

Group Ride: TBD

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

       

10:00 a.m.

Group Ride: TBD

Meet at: STBD

Duration: 1 hour

Notes: TBD

 

Fun: Unicycle group ride with Butler Wobble

Meet at: Butler Wobble Booth

Duration: 2 hours

Notes: Try mountain unicycling with a ride. Limited demos available, they are first-come-first-serve and are 20" wheel for closer proximity the ground for beginners. Bring a helmet and wear flat pedal shoes. Ride will accommodate all levels.

 

Fun: Yoga

Meet at: Big Top Susquehannock site 7

Duration: 1 hour

Notes: Bring your own mat

 

Skills Clinic: Drops: Slow to Fast: Beginner to Intermediate with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

 

11:00 a.m.

Education: Women's Clinic

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: TBD

Education: TBD

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: TBD

1:00 p.m.

Fun: Try a Unicycle with Butler Wobble

Meet at: Butler Wobble Booth

Notes: Bring a helmet and wear flat pedal shoes. Demo unicycles available. Lasts until 3pm.

 

Skills Clinic: Pump and Flow: Traction and Speed in the Rollers: Beginner to Intermediate with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

Education:TBD

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: TBD

2:00 p.m.

Group Ride: Punk Bike Enduro Tribute Ride with Surly Bikes

Meet at: Visitors Center Parking Lot across from Biek park

Duration: 3 hours

Notes: It starts with a foot down contest than a run to your bike start, follow the loop signs, look for hidden punks along the way for prizes at the end, pit stops en-route, a little off the trail shenanigans, and just good times. Costumes encouraged!

3:00 p.m.

Skills Clinic: Women's Clinic

Meet at: TBD

Duration: 2 hours

Notes: TBD

Fun: Brewers Expo 

Meet at: The Big Top at Susquehannock site 7

Duration: 2 hours

Notes: Bring ID

Skills Clinic: Jumping 101: Intermediate-Expert Riders with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

 

4:00 p.m.

Education: TBD

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: TBD

 

Fun: Kombucha tasting and info session with Sole Kombucha

Meet at: Sole Kombucha Booth

Duration: 1 hour

4:30 p.m.

Skills Clinic: Drops: Slow to Fast: Beginner to Intermediate with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

 

5:00 p.m.

Fun: Happy Hour

Meet at: TBD

Duration: 1 hour

Notes: Bring ID

 

6:00 p.m.

Fun: TBD

Meet at: Big Top Susquehannock site 7

Duration: 1 hour

Notes: Must be present to win!

 

Expo Closes - Demo Bikes Must Be Returned

 

7:00 pm:

Live Music from Brass Cadillacs and Libations

Meet at: Big Top Tent at Susquehannock site 7

Duration: 2 hours

Notes; Bring ID

 

7:00 pm:

Shuttle: Bike Shuttle Stops

11:00 p.m.

People Shuttle: Last Call 

 

Sunday, May 17, 2020

 

8:00 a.m.

Fun: Yoga

Meet at: Big Top Susquehannock site 7

Duration: 1 hour

Notes: Bring your own mat

 

9:00 a.m.

Expo Opens / Registration Opens / Shuttles Begin

 

Group Ride: TBD

Meet at: TBD

Duration: 1-2 hours

 

10:00 a.m.

Group Ride: Teen-Only

Meet at: Bakers Hollow Parking Lot

Duration: 2 hour

Notes: Must be accompanied by an adult. This ride will start and finish at the Bakers Hollow Parking area.

 

Education: Women's Tech Clinic 

Meet at: TBD

Duration: 1.5 hours

Notes: TBD

Skills Clinic: Wheelies! Beginner to Intermediate with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

 

11:30 a.m.

Skills Clinic: Cornering: Off-Camber, loose, and weird corners: Intermediate with TakeAim Cycling

Meet at: Skills Area

Duration: 1 hour

 

3:00 p.m.

Expo Closed - Demo Bikes Must Be Returned

Shuttles: Last Call for ALL Shuttles
 

5:00 p.m.

Must depart Susquehannock Campground

 

 

 

Register and stay tuned for emails with updates and details!  

Don't miss event news sign up for the newsletter here.

If you have questions about the event go here.

 

Want to be part of the Dirt Fest team? 

Contact trina@dirtragmag.com to apply!